dimecres, 27 d’abril del 2011

CARTELL GUANYADOR EXPOSICIÓ LLAGOSTERA EN FLOR

Ahir es va clausurar l’exposició de cartells i logotips organitzada per Llagostera en Flor. El cartell guanyador triat representarà l’Exposició-Concurs de Flors i Plantes per la Festa Major de Llagostera.


La guanyadora ha sigut la Berta Peyrecave i Lleixà i s’endu el premi de 150€ que es donarà en la cerimònia de premis de la Exposició de Flors i Plantes durant la festa major, que s’anunciarà més endavant.

El Concurs de Logotips va quedar desert, agraïm als participants la seva dedicació i creiem que cal especificar més be l’idea de Llagostera en Flor perquè els logotips presentats puguin identificar l’idea de flor i planta i que no es produeixi altre empat tècnic. Per això, properament presentarem les noves bases per participar-hi.


La presentació de l’associació Llagostera en Flor, va ser un acte molt participatiu i concorregut, amb l’assistència del alcalde, el regidor de cultura i el president del casino. Es va parlar de la nova associació del present i futur, es va presentar la nova ubicació de l’Exposició-Concurs de Plantes i Flors a l’Església de Llagostera al casc antic.


La Tomi Martínez va presentar l'acte amb la participació de la Teresa Puértolas i la Mª Àngels Roselló que ens va recitar 3 poemes: Cançó de Primavera, Enviant Flors i Abril. A continuació, es va passar un recull fotogràfic d’anteriors exposicions. L’acte va acabar amb una copa de cava per tots els assistents.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada