divendres, 18 de març del 2011

Concurs de cartells i logotip

És una Peonia de la T.Mont. i foto de Jaume Ventura.



CONCURS DE CARTELLS I LOGOTIP DE L’EXPOSICIÓ DE FLORS I PLANTES 2011

La nova Entitat “Associació Llagostera en Flor” convoca el concurs per el cartell de l’Exposició 2011, com encara no tenim logotip, aquest any us convidem a participar en el concurs per al logotip. Si vols participar en la creació del distintiu o el cartell.  Participa-hi!.
Aquí tens les bases.
1. El tema del concurs:
- per el cartell és les flors i plantes.
- per el logotip de l’Associació ‘Llagostera en Flor’ és un logotip motiu flors i/o llagostera.
2. En el Cartell hi ha de figurar el text ´‘Concurs-Exposició de Flors, Plantes i Aparadors. 11,12, 13 i 14 de juny. Festa Major Llagostera 2011.´`  Organitza: Associació  Llagostera en Flor.
    En el Logotip a de figurar  ‘Llagostera en Flor’
3. Els cartells han de tenir la mida A3. Els logotips han de tenir mida A4.
4. El cartell i logotip han de ser en color i la tècnica és lliure.
5. Els cartells i logotips presentats hauran de ser originals i inèdits. No poden haver estat premiats amb anterioritat.
6. Hi ha una categoria per totes les edats.
El cartell guanyador representarà l’Exposició 2011. El premi serà la publicació del cartell i 150 € en metàl·lic. El logotip representarà a l’associació ‘llagostera en Flor’ i s’utilitzarà en el correu, el bloc i cartells de l’associació. El premi al logotip serà de 150 €.
7. El termini de presentació serà el dia 20 d’ abril de 2011 a les 8 de la tarda.
8. El lloc de presentació de cartells serà: als establiments Marma i Perruqueria Mir
9. Les obres s’han de presentar amb una etiqueta amb el pseudònim i acompanyades d’un sobre tancat on hi constaran les dades de l’autor (nom, cognoms, edat,adreça i telèfon).
10. Els cartells s’exposaran al Local Social de La Caixa , c/Consellers, a partir del dia 23 d’Abril,  on a les 12 del migdia també  hi haurà l’ acte de presentació de la “ASSOCIACIÓ LLAGOSTERA EN FLOR”
11. El veredicte del jurat serà inapel·lable.
12. L’original de l’obra premiada quedarà en propietat de l’Associació   Llagostera en Flor, s’entén que l’autor renuncia a la seva propietat.  Les  altres podran ser retirades pels seus autors a partir del dia 30 d’ abril  del 2011.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada